Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden versie 1.1                          2-6-2016

Algemene voorwaarden van FeelsGood4Kids gevestigd te Wilnis en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30245448.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden gesloten met FeelsGood4Kids. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. FeelsGood4Kids behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. FeelsGood4Kids is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. FeelsGood4Kids is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site.

Voor een bestelling gelden altijd de prijs die op het moment van bestellen werden vermeld op de website. Tijdens een actieperiode gelden er dus andere prijzen dan normaal. U heeft geen recht op teruggave van een eventueel prijsverschil als korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn.

Bestelling, overeenkomst & betaling

U kunt uw bestelling plaatsen via de website van FeelsGood4Kids. Betalen kan via iDEAL, overschrijving of (gepast) contant bij afhalen. Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Uw bestelling wordt maximaal 10 dagen gereserveerd. Is uw betaling na 7 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging niet binnen, dan ontvangt u eenmalig een geheugensteuntje per email. Reageert u hier niet op, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Retourbeleid

U heeft 7 werkdagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. FeelsGood4Kids behoudt zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door FeelsGood4Kids gestelde voorwaarden houdt.

Indien u de bestelling wilt retourneren dient u binnen 3 dagen na levering dit per email aan FeelsGood4Kids bekend te maken via info@feelsgood4kids.nl.

De artikelen worden alleen retourgenomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:

– de artikelen dienen bij FeelsGood4Kids gekocht te zijn;

– de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn;

– de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;

– de artikelen dienen in de originele plastic sealbag met een degelijke verpakking teruggestuurd te worden;

– de artikelen met een korting vanaf 40% kunnen niet meer geruild of geretourneerd worden;

– de envelop dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Vermeldt duidelijk uw naam en adres op de retourenvelop. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 10 werkdagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden.

Het retouradres is:

FeelsGood4Kids

t.a.v. klantenservice

Herenweg 4

3648 CJ Wilnis

Let op: De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Annulering

Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per email aan info@feelsgood4kids.nl. Bij annulering van een artikel op een reeds betaalde bestelling of bij annulering van een volledig betaalde bestelling worden €2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Verzending en Levering

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,50 per bestelling tot € 75,-, ongeacht het aantal bestelde artikelen. Bestellingen > €75,- worden kosteloos verzonden. Tevens is het mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen, in dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzending vindt plaats via TNT Post. Naar aanleiding van de hoeveelheid artikelen zal de bestelling worden verzonden middels briefpost of pakketpost. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door TNT Post. FeelsGood4Kids is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door TNT Post.

Mocht u toch graag uw bestelling willen verzekeren, dan kan dat tegen een bijbetaling van € 3,-Als u ervoor kiest uw bestelling verzekerd te verzenden via TNT Post dan dient u een email te verzenden aan info@feelsgood4kids.nl.

FeelsGood4Kids streeft ernaar de bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het FeelsGood4Kids klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Wij verstrekken geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt. Klanten die een bestelling plaatsen bij FeelsGood4Kids ontvangen automatisch de nieuwsbrief. Indien u van ons geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u dit per email aan ons doorgeven via info@feelsgood4kids.nl.

Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web zullen wij alleen telefonisch contact  met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u online geplaatst heeft.

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal van de website over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen.

Klachten

Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@feelsgood4kids.nl